Pizzacılık Eğitimi

Pizzacı; mutfak araç-gereç ve ekipmanlarını kullanarak, hijyen kurallarına uygun pizza üretimi yapma ve servise hazır hale getirme yeterliklerine sahip nitelikli kişidir.

pizza3

Pizzacı Eğitimi Ders Konuları Nelerdir?

  • Kişisel Bakım
  • İşe Hazırlık
  • Sanitasyon
  • Yiyecek İçecek Hizmetlerinde HACCP
  • Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  • Sebzeleri Pişirmeye Hazırlık
  • Soslar1
  • Salata ve Salata Sosları
  • Kıyılarak Yapılan Hamurlar
  • Mayalandırılarak Yapılan Hamurlar
  • Özleştirilerek Yapılan Hamurlar
  • Pizzalar

pizza1

Pizzacı Eğitim Kursu Ne Kadar Sürer?

Pizzacı, Eğitim Süresi en fazla 288 saat olarak belirlenmiştir.

Pizzacılar Nerede Çalışabilirler?

  • Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde,
  • Kurum mutfaklarında,
  • Kafeterya, pastane, bar ve restoranlarda,
  • Yemekhanelerde
  • Ulaşım araçlarının yiyecek içecek üretim ünitelerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

Pizzacılık Kursuna Kimler Katılabilir?

Pizzacı kursu için belirlenmiş herhangi bir yaş standardı bulunmamaktadır. Okuma yazma bilen ve bu mesleğin gerekliliklerini karşılayabilecek fiziksel ve zihinsel özellikler barındıran herkes, eğitim görebilmektedir.

Pizzacı Eğitimine Kayıt İçin Hangi Evraklar Gereklidir?

  • 4 Resim
  • Kimlik Fotokopisi
  • Diploma Fotokopisi

profesyonel pizza kursu, italyan pizza kursu, pizza kursu Ümraniye, pizza kursu İstanbul, Pizzacılık kursları, Pizza yapım kursu, pizzacı kursları, pizza ustalık kursu, pizzacılık sertifikası kurs fiyatları

JoomShaper